Ακολουθήστε μας στο Google news
Από επίσημη ιστοσελίδα Ομόνοιας (omonoiafc.com.cy):
Με καθαρό μυαλό, πάθος και συγκέντρωση η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενόψει της 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας προέρχεται από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Καρμιώτισσα και θέλει άμεση επιστροφή στις επιτυχίες.
Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», Άγγελος Ζευκής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το ντέρμπι με τους “κυανόλευκους” της Λεμεσού και τον στόχο για τη φετινή σεζόν.
«Αφήσαμε, ήδη, πίσω μας το προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και με καθαρό μυαλό προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θεωρώ πως δεν θα μας επηρεάσει η ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάθος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μου αρέσει να σκοράρω, σε κάθε παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι τα γκολ μου να βοηθούν την ομάδα»,
το χαρακτηριστικό σχόλιο του Άγγελου Ζευκή.
Ακολούθως, ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέφερε: «Στόχος μας στη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά να αποκτήσουμε τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι που μας διδάσκουν, καθημερινά, οι προπονητές μας και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας».
Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα U17, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (06/10), στις 12:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.
Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλωνας για το Σαββατιάτικο (08/03, 19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα για την 26η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
04/03 @ 18:24
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
BEST OF THEMASPORTS