Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μίχαλ Ντούρις είναι σκιά του καλού του εαυτού στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει "άσφαιρος", ενώ θυμίζουμε ότι δεν είχε σκοράρει ούτε στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της "Κυρίας" τον Ιούλιο.
Το γεγονός αυτό αλλά και γενικότερα η μη ικανοποιητική παρουσία του, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο "κόψιμο" του από την αποστολή της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου κόντα σε Τσεχία (13/10 - Nations League) και Σουηδία (16/10 - φιλικό).
Η απόφαση αυτή του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβακίας, θα πρέπει να πεισμώσει τον Ντούρις, για να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και κυρίως, να αρχίσει να... γράφει το κοντέρ, για να αναγκάσει τον Γιαν Κόζακ να τον εμπιστευτεί ξανά, από την αμέσως επόμενη κλήση του.
Γ.Ι.
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS