Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη (4/10) τη Μπάγερν Λεβερκούζεν στη Γερμανία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Σήμερα (3/10) ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα, παραθέτει δημοσιογραφική διάσκεψη και στο πάνελ μαζί του για να εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές είναι ο Χουάν Τομάς.
Αναλυτικά τι είπε ο Ιραόλα:
''Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να πάρουμε κάτι από το ματς. Να αποφύγουμε τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα''.
''Στα τελευταία παιχνίδια που είδα τη Μπάγερν Λεβερκούζε κατάλαβα πόσο καλή ομάδα είναι. Άστε τα αποτελέσματα, είναι σε καλή κατάσταση. Άξιζαν τη νίκη με τη Ντόρτμουντ. Τους περιμένω δυνατούς. Έχουν καλούς παίκτες, οι τρεις παίκτες πίσω από τον επιθετικό τους είναι τοπ''.
''Ο Τέτε είναι εδώ γιατί έχει πιθανότητες να παίξει, θα το δούμε αύριο (4/10). Είμαι σίγουρος πως οι 11 που θα παίξουν αύριο ότι θα έχουν μια καλή απόδοση και έτσι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι''.
''Το ότι επικρατεί αισιοδοξία σημαίνει πως πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θα πω στους παίκτες είναι να το απολαύσουν. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι καλοί, ενωμένοι''.
''Είναι σημαντικοί και ο Λαρένα και ο Φλοριάν. Και οι άλλοι που είναι εκτός είναι σημαντικοί. Σίγουρα μας λείπουν όμως έχουμε τις λύσεις''.
''Από τη Λεβερκούζεν ξεχωρίχω ως παίκτες-κλειδιά τους Τζούλιαν Μπραντ, τον Μπέιλι και ο Μπελαράμπι. Είναι παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά''.
Τι τόνισε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:
''Δεν είναι δύσκολο για εμάς το να αγωνιζόμασται και στο Γιουρόπα και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να έχεις την συγκέντρωσή σου στο επόμενο ματς. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το κάθε επόμενο παιχνίδι. Αυτό το πνεύμα επικρατεί και πρέπει να το κρατήσουμε, σε αντίθετη περίπτωση θα πρόκειται για μεγάλο λάθος''.
''Δουλεύαμε όλα τα χρόνια για να μπορούμε να παίξουμε Πέμπτη-Κυριακή. Σίγουρα όμως είναι δύσκολο καθώς δεν έχεις ώρα για ξεκούραση. Θα πρέπει να προσέξουμε και το φαγητό και τον χρόνο ξεκούρασης ανάμεσα στα παιχνίδια. Πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες, είναι λίγο σκληρό αλλά πρέπει να αντεπεξέλθουμε''.
''Δεν ξέρω αν είναι το πιο σημαντικό μου ματς στην ΑΕΚ αλλά ξέρω ότι είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που θα παίξω στην καριέρα μου. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα''.
''Είναι πολύ ωραίο που ήρθαν οι φιλάθλοι μας εδώ. Να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Είναι καλό για εμάς. Από την στιγμή που ήρθαν σημαίνει κάτι κάνουμε καλά. Ο κόσμος το βλέπει και αυτό είναι πολύ ωραίο και σημαντικό''.

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS