Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κροάτης τεχνικός, Ίγκορ Μπίσκαν είναι εδώ και μέρες το φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Ανόρθωσης. Ίσως ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί όμως θα απομένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για το ντιλ.
Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ ανάμεσα σε Μπίσκαν και Κυρία υπάρχει σύγκλιση στο οικονομικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, το μοναδικό εμπόδιο αυτή την στιγμή είναι το τεχνικό τιμ του 40χρονου κόουτς και το πως θα απαρτίζεται.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Κροάτης θέλει να φέρει μαζί του τον γυμναστή και το βοηθό του, κάτι που μάλλον θα γίνει και δεν θα υπάρξει εμπόδιο.
Όσον αφορά τα μέλη του τεχνικού τιμ που παραμένουν στον πάγκο μετά την αποχώρηση Λέβι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει ο Σίμος Ταραπουλούζης, κάτι τέτοιο όμως θα οριστικοποιηθεί αφού κλείσει η συμφωνία με τον εκλεκτό για τον πάγκο της Ανόρθωσης.
Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μπίσκαν, υπάρχουν ήδη άλλα δύο ονόματα με τους οποίους έχουν γίνει κάποιες επαφές σε περίπτωση που ναυαγήσει του Κροάτη.
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS