Προφανώς και το είχε πάρει μαζί του για συγκεκριμένο σκοπό. Ήθελε να το πετάξει, είτε στράβωνε το ματς είτε όχι. Ένας οπαδός της Άστον Βίλα βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να γίνει viral το λάχανο που εκσφενδόνισε στον Στιβ Μπρους, κατά τη διάρκεια του ματς με την Πρέστον!
Βλέποντας την ομάδα του να χάνει προβάδισμα δύο τερμάτων, να έχει αριθμητικό μειονέκτημα και να μένει και πίσω στο σκορ, ένας φίλος των «χωριατών» δεν άντεξε!
Από κάποιο σημείο εξέδρας του «Βίλα Παρκ» εκτοξεύθηκε ένα λάχανο προς το μέρος του Στιβ Μπρους, ο οποίος αισθάνθηκε την οργή του κόσμου της ομάδας του Μπέρμιγχαμ.
Η Βίλα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 και έχασε πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, το περιστατικό με το λάχανο αποτελεί ακόμα μια πρωτοτυπία οπαδού για να εκφράσει την αγανάκτησή του στο γήπεδο!
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.