Η αφλογιστία του Μίχαλ Ντούρις με την φανέλα της Ανόρθωσης του στοίχισε την θέση του στην Εθνική ομάδα.
Ο Σλοβάκος φορ που στις προηγούμενες κλήσεις ήταν στην αποστολή, αυτή την φορά (για τα ματς του Οκτωβρίου) έμεινε εκτός 23αδας της Εθνικής Σλοβακίας.
Σε έξι ματς με την Ανόρθωση (4 στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη) δεν βρήκε ακόμη στόχο... Στο χέρι του είναι να επιστρέψει στα γκολ (κυρίως) με την Ανόρθωση αλλά και στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβακίας.
Δείτε περισσότερα: ΜΕΣΑ ο Νέμετς – ΕΚΤΟΣ βασικών επιλογών ο Ντούρις
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό ως «το πιο όμορφο άθλημα». Πόσες φορές όμως η προσπάθεια των παικτών να προσφέρουν θέαμα επισκιάζεται από μία άσχημη στιγμή που θα τους ακολουθεί; Με αφορμή την άσχημη προβολή του τερματοφύλακα της Μίλγουολ στον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν - Φίλιπ Ματετά, που τον υπέβαλε σε 25 ράμματα στο δεξί αυτί, θα θυμηθούμε τα πιο άσχημα μαρκαρίσματα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.