Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο ματς της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή, επικεντρώνονται στην ΑΕΛ, με τους παίκτες να επιστρέφουν... ανανεωμένοι στις προπονήσεις και με "γεμάτες μπαταρίες", μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ, ένεκα της διακοπής του πρωταθλήματος.
Ο Βόσνιος τεχνικός θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει τους ρυθμούς στις προπονήσεις, προκειμένου την Κυριακή (07/10), η ομάδα της Λεμεσού να είναι πανέτοιμη για να κάνει το 5 στα 5, το οποίο θα τη διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα, θα... ξυπνήσει μνήμες από το "μαγικό" 2012, αφού θα ισοφαρίσει το ονειρικό ξεκίνημα της συγκριμένης σεζόν.
Βέβαια, όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται πως οι συνθήκες φέτος είναι πολύ διαφορετικές απ΄ ότι ήταν πριν επτά χρόνια και κανένας δεν... ονειροβατεί. Οι "γαλαζοκίτρινοι" βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο τη νίκη και αν στην πορεία υπάρξει αναθεώρηση στόχων, καλώς να ορίσει μία τέτοια εξέλιξη.
Ουσιαστικά, το πιο γερό... "κρας τεστ" για την ΑΕΛ για το μέχρι που μπορεί να φτάνουν οι φετινές της δυνατότητες, θα ξεκινήσει από την 6η αγωνιστική, όπου το πρόγραμμα θα... ζορίσει αρκετά.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στη λίστα με τους τραυματίες είναι τα ονόματα των Βοζίνια, Αντάμοβιτς, Βοζίνια, Ρομάν και Μαρκόσκι, με τους δύο τελευταίους να δίνουν "μάχη με το χρόνο" για να προλάβουν το παιχνίδι, αν και ο Κέρκεζ δεν πρόκειται για ρισκάρει τη συμμετοχή τους ούτε ως αλλαγή, αν δεν είναι απολύτως έτοιμοι.
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του επενδυτή Γκέιμπριελ Κρεκ από τον Απόλλωνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS