Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης, αναφέρεται στη μεγάλη απήχηση που είχε το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών.

Αναλυτικά: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… Το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών ανήκει στην Ιστορία. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου πρωτοπόρησε για άλλη μία φορά κι όλα δείχνουν ότι το πρόσημο του απολογισμού είναι θετικό. Το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ της Ανόρθωσης έκανε πολλές θυσίες, ιδιαίτερα στο οικονομικό, για να κυλήσουν όλα άψογα. ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΟΜΩΣ, ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ: Ανεβάσαμε τον πήχη και δώσαμε τη δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Η Ομάδα μας είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν με δυνατούς αγώνες. Τα παιδιά μας στις Ακαδημίες επιβεβαίωσαν ότι ανήκουν σε ένα Σύλλογο που πρωτοπορεί, που νοιάζεται κι έχει όλα τα εφόδια να συνεχίσει την ιστορική του διαδρομή. Προσφέραμε βαρωσιώτικη φιλοξενία κι όλες οι ομάδες που συμμετείχαν μόνο καλά λόγια είχαν να μας πουν. Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ήταν ικανοποιητική και ευχαριστούμε θερμά τους Ανορθωσιάτες και όχι μόνο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Προβάλαμε τον τόπο μας, την Αμμόχωστο, την ομάδα μας και το κυπριακό βόλεϊ. Χωρίς ίχνος υπερβολής υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύματα στις εφημερίδες, στις ιστοσελίδες και στα Social Media στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο Ισραήλ για το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018 (βλέπε φωτό). Ευχαριστούμε θερμά Την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως για τη συνεργασία της στη διοργάνωση του Τουρνουά. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Χάιφα που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Τον ΚΟΑ και την ΚΟΠΕ που έθεσαν υπό την αιγίδα τους τη διοργάνωση. Το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία. Τον μεγάλο Χορηγό μας την ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ. Τον στρατηγικός συνεργάτη μας, τη Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης. Τους υποστηρικτές μας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Τον τηλεοπτικό μας συνεργάτη, τη Cytavision. Πρωτίστως, όμως, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. *** Δεν έχει αποφασιστεί αν του χρόνου θα διοργανώσουμε το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2019, αλλά αποδείξαμε ότι στο Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και οργανωτική τεχνογνωσία υπάρχει, και όραμα υπάρχει, και ενθουσιασμός υπάρχει και συνειδητοποιημένοι εθελοντές υπάρχουν…".
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο-ThemaSports
18/05 @ 15:22

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΚΟΕΑΣ από το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη χθες βράδυ (17/05) στο Τσίρειο:

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος-ThemaSports
18/05 @ 13:11

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Η μεγάλη στιγμή έφθασε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, με τον Κεραυνό Rollers και τον Απόλλωνα να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (29/05) τον τίτλο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 11:37

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Άλλη μία λαμπερή βραδιά έζησαν οι φίλοι του στίβου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 19:07

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό για τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής-ThemaSports
17/05 @ 12:28

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ