Ακολουθήστε μας στο Google news
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης, υπενθυμίζει για το θέμα της συνοδείας των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, από μικρούς φίλους της "Κυρίας".
Αναλυτικά:
"Υπενθυμίζουμε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της Ανόρθωσης, παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 14 ετών, έχουν το προνόμιο να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Μουσείο της ομάδας και να έρθουν σε επαφή με την Ιστορία του Συλλόγου μας.
Προτεραιότητα έχουν παιδιά που φοιτούν στις Ακαδημίες μας, είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ή έχουν αποκτήσει το βραχιολάκι Μικρός Φοίνικας.
Το κόστος της ξενάγησης, ανέρχεται στα €25 και συμπεριλαμβάνει και την ενδυμασία που θα φέρουν τα παιδιά κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται ενάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στον κατάλογο, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 24634114, καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00".
Για το πως θα λειτουργήσει το καινούργιο… μοντέλο λειτουργίας του Απόλλωνα, ήταν πολύ εύστοχη ατάκα του προέδρου Νίκου Κίρζη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS