Ακολουθήστε μας στο Google news
Πριν καμιά εβδομάδα γράφαμε (ΕΔΩ) ότι προσπάθησαν μερικοί να φέρουν κοντά τη διοίκηση του Απόλλωνα και την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών (ΠΑΝΣΥΦΙ).
Έγινε η εν λόγω κίνηση, αλλά από τις τελευταίες ανακοινώσεις των οργανωμένων αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα (
διαβάστε την ΨΕΣΙΝΗ ανακοίνωση) μετά τη "σύγκρουση" τους με αφορμή τα γεγονότα στο "Ολύμπικο".
Όχι μόνο δεν εξομαλύνεται η κατάσταση, αλλά η κόντρα χοντραίνει. Ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και η διοίκηση του, νιώθουν δυνατοί, επειδή έχτισαν σπουδαία ομάδα και φέτος, ικανή να πετύχει αυτά που δεν κατάφερε πέρσι.
Toύτο ισχύει και στο οικονομικό κομμάτι, επειδή η πρόκριση στους ομίλους, τους βοήθησε να αποτρέψουν τυχόν πονοκεφάλους που θα συναντούσαν στη διάρκεια της χρονιάς...
Χωρίς να παίρνουμε το μέρος των οργανωμένων, επειδή έχουν κι αυτοί τα λάθη τους, θα πρέπει να βρει τον τρόπο η διοίκηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα.
Ενδεχομένως να τους χρειαστεί, τους οργανωμένους, σε κάποια φάση. Επιλέγοντας την οδό της μετωπικής σύγκρουσης, παίρνει τα ρίσκα της.
Να το θέσουμε διαφορετικά. Ένα παιδί που... παραστρατεί και μπλέκει με κακές παρέες, δεν το "αποκληρώνει" η οικογένεια του.
Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση στον Απόλλωνα, με την κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους.
Π.Χ.
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS