Ακολουθήστε μας στο Google news
***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου του Ερμή στον Άγιο Βασίλη …
Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω Άγιε μου Βασίλη. Άλλα είπαμε να μας δώσεις το 2017 και άλλα μας έδωσες. Με μία λέξη για όλους εμάς τους Αραδιππιώτες του Ερμή ήταν καταστροφή η χρονιά. Καμία διάκριση, πολλά λάθη και πολλές φορές η ομάδα βρισκόταν σε αδιέξοδο.
Βάλε ένα τέλος στην κατρακύλα της ομάδας μας το 2018! Τώρα ανέλαβε ο Κωστάκης μας. Ένα αγνό παιδί του λαού, της αριστεράς και θέλουμε να πετύχει. Βοήθησε τον να φέρει παίκτες καλούς που θα μας ανεβάσουν και να μπορέσει να στεριώσει στην ομάδα γιατί δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να φεύγουν προπονητές, γυμναστές και πάει λέγοντας.
Για τον κύριο Λούκα δεν μπορώ να πω πολλά. Σίγουρα έκανε και ο ίδιος πολλά λάθη ο πρόεδρος, όμως όπως και να το κάνουμε αυτός είναι που βάζει το χέρι στην τσέπη και δικαιούται να έχει ένα λόγο παραπάνω. Εγώ αυτό που θέλω από τον πρόεδρο μας είναι το 2018 να γίνει πιο σοφός στις επιλογές και στις αποφάσεις του.
Τον εμπιστευόμαστε πλήρως, όμως θα πρέπει κάποτε να βρούμε μία ισορροπία και να σταματήσει αυτό το φύγε εσύ έλα εσύ, φεύγει ο άλλος έρχεται ο άλλος.
Δεν θα σου ζητήσω τίτλους και κουραφέξαλα. Θέλω μία ομάδα που να την χαίρομαι και να την απολαμβάνω. Όχι να φεύγω απογοητευμένος από το γήπεδο.
Θέλω επίσης εκεί στην Αραδίππου να βάλουν στην άκρη τους πολιτικούς εγωισμούς τους και να δουν πως θα μπορέσει επιτέλους η ομάδα μου να παίξει στο δικό της γήπεδο. Εκεί όπου ανήκει. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να ανέβει κατηγορία η Ομόνοια Αραδίππου για να ξυπνήσουν κάποιοι και να δουν και τον Ερμή;
Αυτά τα λίγα από μένα… Άντε και καλή μας χρονιά!
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
BEST OF THEMASPORTS