Ακολουθήστε μας στο Google news
Εφιαλτικός Δεκέμβρης για την Ίντερ, αφού μετά και το αποψινό 0-0 με την Λάτσιο κατάφερε μέσα σε 15 ημέρες να... γκρεμίσει τα πάντα, μένοντας στο -7 από την κορυφή του πρωταθλήματος και εκτός Κυπέλλου!
Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, καθώς μετά από φάση διαρκείας ο Λούκας Λέιβα μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, με τους αμυντικούς της Ίντερ να απομακρύνουν.
Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει πρόβλημα στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.
Η πρώτη ευκαιρία για την γηπεδούχο Ίντερ ήρθε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο Στρακόσια απομάκρυνε το σουτ του Πέρισιτς.
Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η Ίντερ ήταν καλύτερη και με πρωταγωνιστή τον Ματίας Βεσίνο είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό, αλλά το σουτ του 26χρονου μέσου βρήκε πάνω στον αμυντικό της Λάτσιο, Στέφαν Ράντου.
Μόλις δύο λεπτά μετά από την χαμένη ευκαιρία του, ο Βεσίνο παραλίγο να βάλει αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λουίς Αλμπέρτο όμως για... καλή του τύχη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 57' με τον Μπόρχα Βαλέρο να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Στρακόσια με ωραία επέμβαση και τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 60' η Λάτσιο ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σκρίνιαρ μετά από σουτ του Ιμόμπιλε, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζιανλούκα Ρόκι, με τη βοήθεια του VAR έκρινε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 74', όταν μετά από ωραία κεφαλιά πάσα του Μάρουσιτς ο Άντερσον βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «Νερατζούρι», έκανε το σουτ όμως ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.
Η Λάτσιο στο 80' έφτασε πολύ κοντά στο 0-1: έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση ο Ιμόμπιλε γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του Άντερσον ήταν αρκετά κακό και πέρασε άουτ.
Η Ίντερ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Πέρισιτς στο 82', καθώς ο Κροάτης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της Λάτσιο, αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω στο Στρακόσια που μπλόκαρε εύκολα.
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με την Ίντερ να «γκρεμίζει» τα πάντα μέσα σε 15 ημέρες, καθώς έμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι, αλλά και εκτός Κυπέλλου, αφού την Τετάρτη αποκλείστηκε στον προημιτελικό από την Μίλαν.
Ομόνοια και ΑΕΚ θα... βαρεθούν να τα λένε φέτος, αφού εκτός από τις τρεις φορές που συναντήθηκαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την τέταρτη που... πλησιάζει, θα κοντραριστούν και δύο ακόμα φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου με φόντο τον τελικό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
19/04 @ 20:59
Η Πάφος είναι στην πρώτη θέση και κάνει Πάσχα στην κορυφή. Τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές...
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
BEST OF THEMASPORTS