Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Θεμιστόκλειο, το Χριστουγεννιάτικο Fan Day της Ανόρθωσης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι διοικούντες, το προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές της Αμμοχωστιανής ομάδας, οι οποίοι έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο της "Κυρίας" και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.
Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ...Δείτε το βίντεο από την επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης στο Facebook:
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.