Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ είναι στο ψάξιμο ποδοσφαιριστών για ενίσχυση της την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η Διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» όπως γίνεται γνωστό έστειλε προτάσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές, περιμένοντας τις απαντήσεις τους.
Τις τελευταίες ώρες πάντως, κυκλοφορεί η φημολογία και η πληροφορία ότι ο Λεμεσιανός σύλλογος εξετάζει ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Πρόκειται για 27χρόνο Σλοβένο, που ακούει στο όνομα Ντέγιαν Λαζάρεβιτς και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από ομάδες της Ιταλίας (Τζένοα, Κιέβο, Τορίνο, Σασουόλο) βάζοντας έτσι στο βιογραφικό του πινελιά από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λαζάρεβιτς τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία ως δανεικός, ωστόσο την τελευταία χρονιά δεν έπαιξε καθόλου μπάλα.
Αν κρίνουμε από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, η περίπτωση του δεν θεωρείται καθόλου εύκολη, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τελικά υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΛ κι αν αυτό καταλήξει με κάποιο τρόπο σε «γάμο».
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στην Ανόρθωση μετά από τρία χρόνια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS