Ακολουθήστε μας στο Google news
O Θωμάς Κυριάκου βρέθηκε στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm 104.0 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου του 2006 με τον ΑΠΟΕΛ.
Ο πρώην προέδρος της ΑΕΚ θυμήθηκε και το παιχνίδι του 2008 της ΑΕΚ με την Πέγεια όπου και πάλι διαιτητής ήταν ο Στέλιος Τρύφωνος και με μια φωτοβολίδα διακόπηκε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ τότε έχασε τον αγώνα στα «χαρτιά» και ήταν η αρχή του τέλους της, αφού πήγε στην δεύτερη κατηγορία.
Μάλιστα ο Θωμάς Κυριακού θυμήθηκε αυτό το περιστατικό και σύγκρινε με τα σημερινά δεδομένα που με μια φωτοβολίδα δεν διακόπτεται το παιχνίδι.
Δείτε όλα όσα είπε για τον τελικό του 2006
«Ήμασταν 2-2, είχαμε πέναλτι, έβαλε το σφυρί στο στόμα ο διαιτητής αλλά μετάνιωσε. Ήταν ο Στέλιος Τρύφωνος διαιτητής. Μετά πήγαμε στη παράταση και χάσαμε. Έγιναν και διάφορα άλλα. Ήμουν και λίγο οξύθυμος και αντέδρασα. Δεν μετάνιωσα που αντέδρασα, αλλά θα μπορούσα να κάνω δουλειά καλή πριν να μπει ο Τρύφωνος. Είχε γίνει κλήρωση για τον διαιτητή πριν το παιχνίδι. Ο άλλος ήταν ο Γερασίμου, αλλά δεν βγήκε αυτός, βγήκε ο Τρύφωνος. Εγώ ποτέ μου δεν πήρα τηλέφωνο κανένα διαιτητή».
Ότι ο Χάμπος Χαραλάμπους της Ομόνοιας, ήταν στο σημειωματάριο των τεχνικών υπευθύνων του Άρη, κυκλοφορούσε εδώ και μερικούς μήνες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS