Ακολουθήστε μας στο Google news
O Θωμάς Κυριάκου βρέθηκε στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm 104.0 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου του 2006 με τον ΑΠΟΕΛ.
Ο πρώην προέδρος της ΑΕΚ θυμήθηκε και το παιχνίδι του 2008 της ΑΕΚ με την Πέγεια όπου και πάλι διαιτητής ήταν ο Στέλιος Τρύφωνος και με μια φωτοβολίδα διακόπηκε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ τότε έχασε τον αγώνα στα «χαρτιά» και ήταν η αρχή του τέλους της, αφού πήγε στην δεύτερη κατηγορία.
Μάλιστα ο Θωμάς Κυριακού θυμήθηκε αυτό το περιστατικό και σύγκρινε με τα σημερινά δεδομένα που με μια φωτοβολίδα δεν διακόπτεται το παιχνίδι.
Δείτε όλα όσα είπε για τον τελικό του 2006
«Ήμασταν 2-2, είχαμε πέναλτι, έβαλε το σφυρί στο στόμα ο διαιτητής αλλά μετάνιωσε. Ήταν ο Στέλιος Τρύφωνος διαιτητής. Μετά πήγαμε στη παράταση και χάσαμε. Έγιναν και διάφορα άλλα. Ήμουν και λίγο οξύθυμος και αντέδρασα. Δεν μετάνιωσα που αντέδρασα, αλλά θα μπορούσα να κάνω δουλειά καλή πριν να μπει ο Τρύφωνος. Είχε γίνει κλήρωση για τον διαιτητή πριν το παιχνίδι. Ο άλλος ήταν ο Γερασίμου, αλλά δεν βγήκε αυτός, βγήκε ο Τρύφωνος. Εγώ ποτέ μου δεν πήρα τηλέφωνο κανένα διαιτητή».
Διαβάστε τις Ευχές των ομάδων μας για το Πάσχα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS