Ακολουθήστε μας στο Google news
Τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός Αλβανός μέσος αποχώρησε πρόσφατα από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου επίσης είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον "Δικέφαλο του Βορρά".
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sdna.gr:
Τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος παραχωρείται από τον ΠΑΟΚ.
Ο 21χρονος μέσος αποχώρησε πρόωρα από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα όπου είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι κι αναμένεται να επιστρέψει σε... γνώριμα λημέρια.
Όπως ενημέρωσε ο Πανσερραϊκός μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη είναι προ των πυλών.
«Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε κάτι στο τζάκι... Η επιστροφή της περσινής αποκάλυψης των Λιονταριών και της Football League βρίσκεται κοντά. Θετικότατο κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για το comeback του Γιώργου Κακκο στον Λάκκο των Λεόντων με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση. #πουλέν»,
έγραψαν οι Σερραίοι.
Ο νεαρός Αλβανός άσος μέτρησε 26 συμμετοχές (5 γκολ) πέρυσι με τον Πανσερραϊκό στη Football League, ενώ στην Κύπρο έπαιξε σε οχτώ παιχνίδια (3 βασικός).
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS