Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ισπανός άσος της ΑΕΛ, Ντάνι Μπενίτεθ, δεν προπονήθηκε ούτε χθες και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κάθεται σε... "αναμμένα κάρβουνα", αφού ήδη μετράει δύο πολύ σημαντικές απώλειες λόγω καρτών (Αϊρόσα και Γουίλερ) ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα (03/01) και δεν θέλει μία ακόμα.
Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία, ότι μέχρι τις 3 του Γενάρη, θα είναι έτοιμος ο Ντάνι...
Σημειώνουμε ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο νεαρός Μάριος Ηλία, ο οποίος ναι μεν δεν είναι στις βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά σε ένα ρόστερ με λειψανδρία στη "γραμμή κρούσης", είναι όλοι απαραίτητοι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ριχθούν στη μάχη.
Να αναφέρουμε ότι στο ματς με τον Απόλλωνα, η ΑΕΛ θα έχει παίκτες παίκτες στο όριο των κίτρινων καρτών, οι οποίοι θα κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους απέναντι στον Εθνικό στο Τσίρειο.
Πρόκειται για τους Αλνταϊρ, Ντάνι, Μιτρέα, Σάσι και Σοάρες που έχουν δύο κίτρινες και τον Αβραάμ που έχει ήδη πέντε...
Πρώτη συνάντηση για τους διεθνείς μας ενόψει των αγώνων με Αυστρία και Ρουμανία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
BEST OF THEMASPORTS