Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια κοιτά να «ξεφορτωθεί» κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους στο πρώτο μισό της σεζόν, και όπως όλα δείχνουν, μέσα σε αυτούς είναι ο Νικάντρο Μπρέβελντ.
Ο έμπειρος μέσος από την Ολλανδία φαίνεται πως προτάθηκε στη Νέα Σαλαμίνα με σκοπό τον δανεισμό του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.
Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για να ενισχύσει την ομάδα του. Όσον αφορά την τέταρτη μεταγραφική κίνηση, προσπάθειες γίνονται να «κλείσει» η υπόθεση πριν το νέο έτος, αλλά δεν είναι εύκολο, με όλους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, διότι η παραμονή είναι επιβεβλημένη για τη Νέα Σαλαμίνα.
«Κάλιο αργά, παρά ποτέ». Την ρήση αυτή, σκέφτονται αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες με αφορμή τις εξελίξεις που ενδέχεται να σημειωθούν προσεχώς, στα διοικητικά (και όχι μόνο) της ομάδας τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/03 @ 20:34
Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά, μετά από ένα πολύ σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Μίλγουολ, Λίαμ Ρόμπερτς.
28/02 @ 15:42
Κάθε μέρα... δουλειά για τον Δημήτρη Σολωμού.
25/02 @ 19:09
O ΑΠΟΕΛ ΜΕ ανακοίνωση αναφέρεται στον Γιώργο Ηλιάδη που απεβίωσε σήμερα.
25/02 @ 18:35
Ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, μίλησε στον Super Sport FM για το... «καυτό» θέμα του Τσιρείου.
23/02 @ 20:39
Η ενημέρωση από την Ομόνοια.
22/02 @ 16:10
Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλέξης Γαρπόζης έκανε 6 αλλαγές στην εντεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS