Ο εκ των επιζώντων της τραγωδίας της Σαπεκοένσε συνεχίζει να γοητεύει τον κόσμο με την αστείρευτη αισιοδοξία του, παριστάνοντας ότι έπαθε κράμπα στο προσθετικό του πόδι για... πλάκα!
Μια ακόμη στιγμή ανθολογίου προσέφερε στον κόσμο ο πρώην τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, που αποτελεί έναν εκ των τριών επιζώντων της αεροπορικής τραγωδίας της «Τσάπε».
Συγκεκριμένα μετά το τέρμα που πέτυχε σε φιλανθρωπική αναμέτρηση, έκλεψε την παράσταση κάνοντας... θέατρο, με τον παίκτη να προσποιείται κράμπα στο προσθετικό του μέλος.
sdna.gr
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.