Η κατηγορία με τους ποδοσφαιριστές που είναι πρώτοι σκόρερ στο πρωτάθλημα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
Πρώτος στη λίστα είναι ο Τολεμές (ΑΕΚ) με 15 τέρματα ενώ τον ακολουθούν οι Φαμπρίτσιο (Αλκή Ορόκλινης) και Εμιλιάνο Ζελάγια (Απόλλων) με 11. Για να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.