Ακολουθήστε μας στο Google news
Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα φέρουν τον Αργεντίνο επιθετικό, Τόμας Ντε Βινσέντι, να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Αυστραλίας.
Εντούτοις, σερφάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το
Themasports βρήκε ορισμένα tweets που αναφέρουν πως ο «Ντέβι» έχει προταθεί στις ομάδες Μέλμπουρν Σίτι, Μέλμπουρν Βίκτορι και Νιούκαστλ Τζετς, χωρίς ωστόσο όπως επισημαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί κατά το πόσο υπάρχει το ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες ή όχι.
Όλα τα γκολ και ασίστ του Μάριους Στεπίνσκι με την "πράσινη" φανέλα ως τώρα ανάρτησε η Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS