Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ «καμαρώνει» το σπουδαίο «διπλό» που πήρε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μάλιστα με μπόλικη άνεση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής μπήκαν δυναμικά στην διεκδίκηση της «κούπας», έχοντας και χρωστούμενα.
Το 2018 θα τους βρει να δίνουν «back to back» παιχνίδια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση της χρονιάς. Οι παίκτες τούτη τη στιγμή βρίσκονται σε διακοπές, φορτίζουν τις «μπαταρίες» τους, με σκοπό να επιστρέψουν αυτήν την εβδομάδα στις προπονήσεις και να ζεστάνουν τις «μηχανές» ενόψει των «μαχών» με Άρη Λεμεσού και Αλκή, μέσα στο «σπίτι» τους.
Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί οι παίκτες να μην έχουν στο μυαλό τους τις διακοπές, αλλά την επιστροφή στη «δράση». Για την ενίσχυση φροντίζει η διοίκηση, ειδικότερα από τη στιγμή που πλησιάζει η στιγμή για το άνοιγμα του μεταγραφικού «παραθύρου» που θα φέρει «δωράκια» στον Αρχάγγελο.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα δώσει τα πάντα να «πιάσει» κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα, και να παραμείνει εκεί έως το τέλος, με απώτερο σκοπό να πανηγυρίσει άλλο ένα πρωτάθλημα στην Κύπρο, και να δώσει χαρά στον κόσμο που περιμένει πως και πως το έκτο συνεχόμενο για να «σπάσει» ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS