Ακολουθήστε μας στο Google news
Μυτίδης και Αρτυματάς αυτές τις ημέρες ξεκουράζονται, απολαμβάνοντας τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο, στη διοίκηση της Κέκρυρας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αλέκου Βοσνιάδη.
Μήπως τον βρήκαν; Σύμφωνα με δημοσίευση γνωστού δημοσιογράφου από το νησί των Φαιάκων, αυτός που θα αναλάβει την ομάδα που παίζουν οι Κύπριοι παίκτες έχει ήδη συμφωνήσει.
Μιλάμε για τον Σάκη Τσιώλη που έχει παρουσιάσει σπουδαίο «έργο» σε Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, με την οποία το 2016 πήρε την άνοδο στην Super League της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός το 2015 είχε περάσει για μερικές ημέρες από το νησί της Κέρκυρας, ωστόσο, κάποια διοικητικά προβλήματα τον έθεσαν εκτός των καθηκόντων του.
Δείτε τη φωτογραφία με την είδηση:
Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει (21:45) την Αυστρία στη Raiffeisen Arena στην πόλη Linz,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS