Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής (22-12) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, αναφέρθηκε στον αυριανό φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει η ώρα 11:00 στο Τσίρειο Στάδιο, μετά από πρωτοβουλία του Άρη και της συνεργασίας των σωματείων της πρώτης κατηγορίας, με όλα τα έσοδα να προσφέρονται στον σύνδεσμο «Ηλιαχτίδα Ζωής».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αντώνη Τζιωνή:
Το αρχικό του σχόλιο για την θετική του απάντηση: «Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η απάντηση μου. Μπορεί να χαρίσει χαμόγελο, χαρά στα παιδιά. Θα πρέπει να είναι καθήκον για μας που είμαστε του ποδοσφαίρου. Όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα έχουμε καθήκον να προσφέρουμε την ελάχιστη χαρά στα παιδιά.
Αν είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι θα έχω την δυνατότητα να παίξω περισσότερο από 2-3 λεπτά (γέλια). Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Σταύρο Δημοσθένους για αυτή του την πρωτοβουλία. Είναι γιορτινές οι μέρες, και ότι μπορούμε να κάνουμε είναι πολύ σημαντικό».
Σε χιουμοριστική ερώτηση για το αν θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με την απόδοση του: «Όχι πρέπει να είστε πολύ επιεικής, με εμάς που μας βαραίνουν κάποια χρόνια, με τους νεότερους μπορείτε, ναι να είστε πιο απαιτητικοί. Με εμάς του ηλικιωμένους να είστε επιεικής και να δεχτείτε το γεγονός ότι τρέξαμε ή περπατήσαμε με γοργό ρυθμό για κάποια λεπτά (γέλια)».
Αν είναι έτοιμοι οι πρόεδροι του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας να συνεργαστούν: «Ασφαλώς και είναι. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να συνεργαστώ στο γήπεδο τόσο εγώ, όσο και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει η ομάδα που θα αγωνιζόμαστε. Ο σκοπός είναι τέτοιος που σε καμιά περίπτωση ότι μας “χωρίζει” ποδοσφαιρικά, δεν έχει καμία θέση και δεν είναι άξιο αναφοράς την συγκεκριμένα μέρα. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που θα μας ενώσει αύριο, για αυτά τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».
Η ευχή του για τον κόσμο: «Σε όλο τον κόσμο, κάθε καλό να αφήσουν κατά μέρος όλα όσα μας ταλαιπωρούν και αυτές τις λίγες μέρες να αδειάσουν τα κεφάλια μας από όλους, να απολαύσουμε τις λίγες μέρες των γιορτών. Να χαρίσουμε χαμόγελο και αγάπη σε όσους τα χρειάζονται».
Τα ακούει ξανά τα τελευταία δυο 24ωρα ο πρόεδρος της ΑΕΛ, επειδή η ομάδα ήταν ένα… μάτσο χάλια (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) στον αγώνα με τον Άρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS