Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής (22-12) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, αναφέρθηκε στον αυριανό φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει η ώρα 11:00 στο Τσίρειο Στάδιο, μετά από πρωτοβουλία του Άρη και της συνεργασίας των σωματείων της πρώτης κατηγορίας, με όλα τα έσοδα να προσφέρονται στον σύνδεσμο «Ηλιαχτίδα Ζωής».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αντώνη Τζιωνή:
Το αρχικό του σχόλιο για την θετική του απάντηση: «Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η απάντηση μου. Μπορεί να χαρίσει χαμόγελο, χαρά στα παιδιά. Θα πρέπει να είναι καθήκον για μας που είμαστε του ποδοσφαίρου. Όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα έχουμε καθήκον να προσφέρουμε την ελάχιστη χαρά στα παιδιά.
Αν είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι θα έχω την δυνατότητα να παίξω περισσότερο από 2-3 λεπτά (γέλια). Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Σταύρο Δημοσθένους για αυτή του την πρωτοβουλία. Είναι γιορτινές οι μέρες, και ότι μπορούμε να κάνουμε είναι πολύ σημαντικό».
Σε χιουμοριστική ερώτηση για το αν θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με την απόδοση του: «Όχι πρέπει να είστε πολύ επιεικής, με εμάς που μας βαραίνουν κάποια χρόνια, με τους νεότερους μπορείτε, ναι να είστε πιο απαιτητικοί. Με εμάς του ηλικιωμένους να είστε επιεικής και να δεχτείτε το γεγονός ότι τρέξαμε ή περπατήσαμε με γοργό ρυθμό για κάποια λεπτά (γέλια)».
Αν είναι έτοιμοι οι πρόεδροι του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας να συνεργαστούν: «Ασφαλώς και είναι. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να συνεργαστώ στο γήπεδο τόσο εγώ, όσο και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει η ομάδα που θα αγωνιζόμαστε. Ο σκοπός είναι τέτοιος που σε καμιά περίπτωση ότι μας “χωρίζει” ποδοσφαιρικά, δεν έχει καμία θέση και δεν είναι άξιο αναφοράς την συγκεκριμένα μέρα. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που θα μας ενώσει αύριο, για αυτά τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».
Η ευχή του για τον κόσμο: «Σε όλο τον κόσμο, κάθε καλό να αφήσουν κατά μέρος όλα όσα μας ταλαιπωρούν και αυτές τις λίγες μέρες να αδειάσουν τα κεφάλια μας από όλους, να απολαύσουμε τις λίγες μέρες των γιορτών. Να χαρίσουμε χαμόγελο και αγάπη σε όσους τα χρειάζονται».
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS