Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου "Καραβίδας", ο οποίος όμως μιλώντας στη Cytavision, κράτησε χαμηλά τον πήχη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Χρειαζόμαστε ακόμα 12 βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα είπα ότι χρειαζόμασταν 15. Στόχος μας είναι η παραμονή.
Είμαστε στην 6η θέση και αισθανόμαστε μια σιγουριά, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να πετύχεις πρώτα τον αρχικό σου στόχο και μετά να τον αλλάξεις.
Έφυγε ο Τιάγκο Γκόμες, αλλά και ο Λεάντρο Πίντο, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Σίγουρα θα ενισχύσουμε την ομάδα τον Ιανουάριο, σε συνεργασία με τον προπονητή μας».
Ο Άρης φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τον πρώτο αγώνα στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS