Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέχρι τη μέρα που ήταν ο Πάμπος στην Ομόνοια, σχεδόν οι πάντες επέρριπταν ευθύνες σε αυτόν για την προβληματική παρουσία της ομάδας.
Τα είπαμε, τα γράψαμε πολλές φορές, δυστυχώς ο Κύπριος τεχνικός, τα έκαμε θάλασσα. Ωστόσο, από τη στιγμή που έφυγε, αυτομάτως ανέλαβε και τις ευθύνες του ο άνθρωπος.
Όσο δεν ισιώνει η κατάσταση (με θετικά αποτελέσματα) η πίεση πλέον θα πηγαίνει πάνω στους διοικούντες. Ο Πέτεφ πριν μια εβδομάδα προσλήφθηκε, έχει το άλλοθι ότι ο προκάτοχος του έκανε τις επιλογές των παιχτών.
Για παράδειγμα τούτη η... ιστορία που βγήκε χθες για την καθυστέρηση στις πληρωμές των παιχτών. Οι διοικούντες έβγαλαν προς τα έξω, ότι τις επόμενες μέρες, θα πληρωθούν οι παίχτες το μηνιάτικο του Οκτώβρη.
Δεν αποτελεί συγχωροχάρτι γι' αυτούς, το ότι υπάρχει περίοδος χάριτος τριών μηνών στα συμβόλαια των παιχτών. Πλέον δεν θα υπάρχει ούτε αυτός ο όρος, μετά τη συμφωνία που έκανε ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών με την ΦΙΦΑ.
Καλύτερα θα ήταν, να έκαναν χαμηλότερο προϋπολογισμό και να πλήρωναν κανονικά (up to date) όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα.
Μάλλον θα το μετάνιωσαν, που έδωσαν... λευκή επιταγή στον Πάμπο, να φέρνει όποιον παίχτη θέλει, χωρίς να τους ασκούν έλεγχο για το ύψος του πακέτου απολαβών τους.
Δυστυχώς την "πάτησε" ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού, επιλέγοντας παίχτες με δυσανάλογες αποδοχές για την αξία τους. Βάσει του τι έχουν δείξει στους πέντε μήνες που βρίσκονται στο payroll της ομάδας.
Το ζήτημα είναι ότι τον... λογαριασμό τον πληρώνει η Ομόνοια και όχι ο πρώην προπονητής της.
*Το κείμενο αυτό γράφτηκε με αφορμή τις πληροφορίες, ότι οι δυο παίχτες που αποδεσμεύτηκαν χθες, Φελτχούιζεν και Λεάντρο Γκονζάλες, ήταν από τους πιο ψηλά αμειβόμενους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/05 @ 11:59
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Αμμοχώστου
13/05/2025
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
03/04 @ 11:00
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
30 Μαρτίου 2025
30/01 @ 08:36
Ο Συνεργατισμός γεννήθηκε αρχικά στο Λευκόνοικο, τον Νοέμβρη του 1909. Το μήνυμα του Λευκονοίκου εξαπλώθηκε σ’ όλη την Κύπρο ραγδαία, δημιουργώντας μια επαναστατική διεργασία στην οικονομική και κοινωνική δομή της Κυπριακή Κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που μαστιζόταν από άκρατη φτώχεια, μιζέρια, υποδούλωση, περιθωριοποιημένη και ρακένδυτη.
03/01 @ 17:31
Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε φωτογραφίες από την κοπή της βασιλόπιτας, με τον Πρόδρομο Πετρίδη. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, ήταν ο Πίζι...
17/12 @ 14:43
Η Ομόνοια δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι.
27/11 @ 11:52
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
BEST OF THEMASPORTS