Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα θα αποτελέσει ο Έλιο Ρόκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός τέθηκε εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία για το υπόλοιπο της περιόδου και θα αποχωρήσει από την Αμμοχωστιανή ομάδα...
Σημειώνουμε ότι ο Ρόκε μετράει φέτος οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι έξι ως βασικός, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 482 λεπτά, χωρίς να έχει πετύχει γκολ.
Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο παιχνίδι με την Αλκή (2-3), που διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου στο "Αμμόχωστος".
Αυτό είναι το ερώτημα των οπαδών της Ανόρθωσης, μαθαίνοντας ο Αιγύπτιος Χοσσάμ Μίντο, φέρεται να ενδιαφέρεται να εμπλακεί με την ομάδα τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS