Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέντε ανανέωσεις συμβολαίων σε μία ανακοίνωση για τον Απόλλωνα!
Συγκεκριμένα, οι "γαλάζιοι" της Λεμεσού ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Παπουλή, Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου και Κίσσα.
Αναλυτικά:
"H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Φώτη Παπουλή (2020) ,Μπρούνο Βάλε (2020), Ζοάο Πέδρο (2020), Γιώργο Βασιλείου (2020) και Τάσο Κίσσα (2019).
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας, οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νέες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων".
Η ΑΕΚ ανακοινώσε την καταρχήν συμφωνία με τον Iσπανό πολυθεσίτη αμυντικό Jairo Izquierdo Gonzalez για τα επόμενα 2 χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
BEST OF THEMASPORTS