Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αρτούρας Μιλάκνις έβαλε το τρίποντο που «καθάρισε» το ματς της Ζαλγκίρις με την Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα... έχωσε στον παίκτη του! Δείτε το βίντεο! Το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με τους Λιθουανούς ήταν «θρίλερ» μέχρι το φινάλε. Με το σκορ στο 86-87 ο Κώστας Σλούκας αστόχησε σε ένα κρίσιμο δίποντο, αφού δεν βρήκε καλό σουτ. Στη συνέχεια, οι Τούρκοι φάνηκε να... πελαγώνουν και δεν έκαναν φάουλ. Έτσι, ο Μιλάκνις βρέθηκε ελεύθερος έξω από τα 6,75μ., σηκώθηκε, σούταρε, ευστόχησε για το 86-90 και «σκότωσε» την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Σάρας», όμως ήταν έξαλλος με τον παίκτη του και αμέσως μετά τη φάση και ενώ όλοι οι Λιθουανοί πανηγύριζαν στον πάγκο, έκανε νοήματα στον έμπειρο «μπόμπερ» πως δεν σκέφτεται, φωνάζοντάς του! Ο λόγος; Στο ρολόι είχαν μείνει 5'', τα οποία ο Μιλάκνις δεν σκέφτηκε να «ροκανίσει», εφόσον η άμυνα της Φενέρμπαχτσε είχε αργήσει να τον μαρκάρει. Αν λοιπόν, το τρίποντο δεν έμπαινε, οι φιλοξενούμενοι θα είχαν... μπελάδες, γιατί η «Φενέρ» θα προλάβαινε να εκδηλώσει μία επίθεση για τη νίκη! Ο επόμενος μεγάλος προπονητής του ευρωπαϊκού μπάσκετ, λοιπόν, δεν πανηγύριζε με τις γροθιές στον ουρανό το τρίποντο νίκης του Μιλάκνις, αλλά του έκανε αυστηρές παρατηρήσεις, για μια απόφαση που θα μπορούσε να κοστίσει στην ομάδα από το Κάουνας! Δείτε τι έγινε σε βίντεο: Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!-ThemaSports
09/05 @ 22:40

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!

Η Μονακό βρίσκεται στο... κατώφλι του Νικ Καλάθη, τον οποίον θέλει να κάνει δικό της το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

Η «πληρωμένη» απάντηση της Φενέρ στη Μονακό για τον… Τουίτι!-ThemaSports
09/05 @ 17:38

Η «πληρωμένη» απάντηση της Φενέρ στη Μονακό για τον… Τουίτι!

Την ευκαιρία να τρολάρει τη Μονακό μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας αξιοποίησε η Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Η υποδοχή στο αεροδρόμο και το «Πάμε Βερολίνο να το πάρουμε» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου-ThemaSports
09/05 @ 16:34

Ολυμπιακός: Η υποδοχή στο αεροδρόμο και το «Πάμε Βερολίνο να το πάρουμε» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Ένα όμορφο βίντεο δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την υποδοχή της ομάδας στο Ελ.Βενιζέλος, με τους φίλους της ομάδας να αποθεώνουν την αποστολή και την ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Η mini movie της πρόκρισης του Παναθηναϊκού: Από την προσμονή, στην… εκτόξευση και την αποθέωση-ThemaSports
09/05 @ 16:16

Η mini movie της πρόκρισης του Παναθηναϊκού: Από την προσμονή, στην… εκτόξευση και την αποθέωση

Δείτε σε ένα βίντεο επτάμισι λεπτών πώς βίωσαν τη μαγική βραδιά της Τρίτης οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Σλούκα και Χουάντσο-ThemaSports
09/05 @ 10:02

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Σλούκα και Χουάντσο

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, αφού μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Σλούκα και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Ερυθρόλευκη» τρέλα στη Βαρκελώνη: Φωτογραφίες από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού!-ThemaSports
09/05 @ 04:28

«Ερυθρόλευκη» τρέλα στη Βαρκελώνη: Φωτογραφίες από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού!

Δείτε φωτογραφίες από το ξέφρενο πάρτι, που στήθηκε στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα», μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ