Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα στους χορηγούς, ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μέχρι το 2020 θα είναι στον Απόλλωνα ο Σωφρόνης» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου, Νίκου Κίρζη.
Τα λόγια Αυγουστή παίρνοντας τον λόγο:
«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτοί αγωνίζονται και αυτοί τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Είναι από αυτούς που η ομάδα έγινε δυνατή και περήφανη».
Πέρα της ανακοίνωσης Αυγουστή, ο Νίκος Κίρζης, τόνισε τα εξής:
«Είναι δύο οι στόχοι . Ο πρώτος στόχος είναι ο Απολλωνίστας να έχει το δικό του γήπεδο. Μετά από πολλή χρόνο και επιμονή σε συνεργασία με τα άλλα καταφέραμε κάτι απίστευτα σημαντικό. Έχουμε μπει σε προσφορές και αν όλα πάνε καλά μέχρι το 2018 θα πάρει σάρκα και οστά το γήπεδο. Ο μεγάλος στόχος μας όμως είναι το πρωτάθλημα. Νιώθω εγώ αλλά και όλοι μας πως φέτος είναι η χρονιά μας. Έχουμε πάρα πολλές καλές ελπίδες για να πετύχουμε αυτό τον στόχο».
Η ανακοίνωση Αυγουστή:
«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι τον Μάιο του 2020, με τον προπονητή μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή.
Ευχόμαστε σ΄ένα δικό μας άνθρωπο κάθε επιτυχία, οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νέες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων».
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα (13/08) το απόγευμα (16:30) ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (14/08, 20:00) επαναληπτικού αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Αράζ, για τον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
BEST OF THEMASPORTS