Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17.
Η μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται ενώπιον της Εθνικής μας, η συμμετοχή δηλαδή στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA τον ερχόμενο Μάρτιο, δίνει ισχυρά κίνητρα σε όλους ενόψει της συνέχειας.
Ως γνωστό, στον Elite Round η Εθνική Παίδων θα παίξει με το Βέλγιο, τη Σουηδία και την Κροατία σε αγώνες που θα γίνουν στην Κροατία. Στην τελική φάση θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.
Η προετοιμασία μέχρι το Μάρτιο θα περιλαμβάνει προπονήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και αρκετούς φιλικούς αγώνες με στόχο η ομάδα μας να βρίσκεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν τρεις προπονήσεις στο κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου. Οι προπονήσεις θα γίνουν Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου.
Συγκέντρωση Προπονητικής Ομάδας και ποδοσφαιριστών η ώρα 15:30, προπόνηση 16:00 – 17:30.
Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιάννος Οκκάς, έχει καλέσει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ραφαήλ Μάμας, Χρίστος Τρύφωνος, Δημήτρης Ράσπας
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Παφίτης, Χάρης Καψός, Δημήτρης Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοδούλου
ΑΟΑΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ανδρέας Παπαδόπουλος
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Ναούμ, Γιώργος Θεοδουλίδης, Γιώργος Θεοδοσίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Λεωνίδας Σαββίδης, Γρηγόρης Πική
Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ελευθέριος Φλουρής
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Σάββας Νικολάου, Θεόδωρος Αντρονίκου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Θωμάς Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής, Ιάσωνας Ορφανίδης
ΠΑΦΟΣ F.C: Κυριάκος Αντωνίου
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS