Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου του Europa League τερμάτισε η Αταλάντα, καθώς επικράτησε 1-0 της Λιόν, η οποία προκρίθηκε στους «32» ως δεύτερη. Στο παιχνίδι των –ήδη- αποκλεισμένων, η Έβερτον, που έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς, νίκησε εύκολα 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο.
Δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να είχαν από μία καλή στιγμή και την Αταλάντα στο 10ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με τον Πετάνια. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ακολούθησαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, όχι τέρματα και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Λίγες φάσεις είχε και στο δεύτερο μέρος, με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη, αφού το δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στέρησε από τον Φεκίρ την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους «λιονέ».
Στο άλλο ματς, η Έβερτον –που ήταν αδιάφορη- είχε πιο πολύ το μυαλό της στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, παρά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με αποτέλεσμα όχι μόνο να παραταχθεί με τις ρεζέρβες, αλλά να μην στον πάγκο ούτε τον Αλαρντάις. Παρ’ όλα αυτά, τα «δεύτερα» των «ζαχαρωτών» ήταν πολύ ορεξάτα και κυρίως ο Λούκμαν, ο οποίος με γκολ στο 21’ και το 27’ τους έστειλε με το 0-2 στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλάσιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 86ο λεπτό.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Αταλάντα-Λιόν 1-0
(10’ Πετάνια)
Απόλλων Λεμεσού-Έβερτον 0-3
(21’, 27’ Λούκμαν, 86’ Βλάσιτς)
Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:
Αταλάντα 14 (14-4)
Λιόν 11 (11-4)
Έβερτον 4 (7-15)
Απόλλων Λεμεσού 3 (5-14)
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS