Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτές είναι οι ομάδες που θα βρίσκονται στην κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την Δευτέρα, προκρίθηκαν και οι πέντε σύλλογοι της Αγγλίας!
Οι οκτώ «ισχυροί» της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπεσίκτας, Τότεναμ.
Οι οκτώ «ανίσχυροι» της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ: Βασιλεία, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Γιουβέντους, Σεβίλλη, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Europa League: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ισχυρή), Σέλτικ (ανίσχυρη), Ατλέτικο Μαδρίτης (ισχυρή), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ισχυρή), Σπαρτάκ Μόσχας (ανίσχυρη), Νάπολι (ανίσχυρη), Λειψία (ισχυρή), Μπορούσια Ντόρτμουντ (ανίσχυρη).
Οι οκτώ σύλλογοι που αποκλείστηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Καραμπάχ, Ολυμπιακός, Μάριμπορ, Φέγενορντ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ.
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS