Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα "γαλαζοκίτρινα" στέκια της Λεμεσού, λένε ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους είναι έτοιμος να κρατήσει και τη νέα χρονιά τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.
Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει οψιόν ανανέωσης για συν ένα χρόνο και όλα δείχνουν ότι ο Μπαλταζάρ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ και τη νέα χρονιά αφού η διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένη με το έργο που επιτελεί μέχρι τώρα.
Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής ο οποίος αγωνιστική με αγωνιστική δείχνει το έργο του στον Λεμεσιανό σύλλογο, ενώ έδειξε ότι μπορεί να φτιάξει και μια πολύ καλή ομάδα με σωστή δομή και βάση η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.
Όλα τα πιο πάνω στοιχεία φυσικά έχουν κερδίσει τους πάντες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επεκτείνουν την συνεργασία μαζί με τον Πορτογάλο κόουτς.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει το πρόγραμμα από την 3η μέχρι την 16η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS