Ο πρώην πλέον τεχνικός της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου απέτυχε σε αρκετά πράγματα από τον καιρό που κάθισε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα να μην οδηγήσει την ομάδα του εκεί που ήθελε ο ίδιο και οι οπαδοί της.
Ένα εξ αυτών ήταν και το γεγονός ότι έχασε αρκετές φορές τα αποδυτήρια, στοιχείο το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παρατηρηθούν πολλά νεύρα και κρούσματα απειθαρχίας τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Διαβάστε περισσότερα στην ανάλυση μας:Απο Μεσσίας σε αποδιοπομπαίο τράγο (οι λόγοι της αποτυχίας του Πάμπου)
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.