Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με την Marca πριν ο Λιονέλ Μέσι βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο ζωής με την Μπαρτσελόνα αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι με ατελείωτα μηδενικά.
Mία μυθική πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι απέρριψε σύμφωνα με την Marca ο Λιονέλ Μέσι πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ζωής με την Μπαρτσελόνα.
Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, ο ίδιος ο Σεΐχης Μανσούρ δίχως την μεσολάβηση ατζέντηδων ή ομάδων έκανε μόνος του μία απίθανη πρόταση στον Αργεντινό μάγο, τον οποίο ήθελε με κάθε κόστος στους «πολίτες».
Η πρόταση περιλάμβανε καθαρές ετήσιες απολαβές
50 εκατομμυρίων ευρώ (!) για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής, χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Η πλευρά του Μέσι, αφού ζύγισε όλα τα δεδομένα, αποφάσισε να αρνηθεί, κλείνοντας μια και καλή το κεφάλαιο Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως φαίνεται ο Αργεντινός θα μείνει για μία ολόκληρη ζωή στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.
sdna.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS