Ακολουθήστε μας στο Google news
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, ανάμεσα σε οπαδούς της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Αστυνομία της βαυαρικής πόλης συνέλαβε τρεις υποστηρικτές των πρωταθλητών Γερμανίας και ανέκρινε περίπου 30 Παριζιάνους για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, ενώ ένας οπαδός των Κυπελλούχων Γαλλίας τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης μεταξύ των δύο «μεγαθήριων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για το Τσάμπιονς Λιγκ (21.45).
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Λευκορώσου επιθετικού Ντένις Ορσιανίκοφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS