Ακολουθήστε μας στο Google news
Προανήγγειλε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Τότεναμ για το αυριανό (06/12, 21:45) παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Αργεντινός προπονητής της Αγγλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Παρών ήταν και ο ποδοσφαιριστής Ντέλε Άλι.
Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις τους:
Μαουρίτσιο Ποκετίνο: "Θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αφού θα κάνουμε ροτέισον στην ενδεκάδα, αλλά ο Ντέλε Άλι θα παίξει.
Έχασε τρία παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να αγωνιστεί, ενώ έχει και τη φρεσκάδα που χρειάζεται.
Αυτό το παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για αυτούς που δεν είναι βασικοί, να δείξουν στον κόσμο την αξία τους.
Επικεντρωνόμαστε σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε το ένα ή το άλλο. Σίγουρα όμως, όταν δεν κερδίζεις, πρέπει να βελτιωθείς και μάλιστα άμεσα.
Ίσως μετά τη Ρεάλ να άλλαξε κάτι στο μυαλό μας, όμως είναι νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ίσως μετά από δύο αγώνες σε υψηλό επίπεδο και με τεράστια πίεση, η ομάδα να χρειαζόταν λίγο να αναπνεύσει, αλλά και χρόνο για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση".
Ντέλε Άλι: "Είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα που φέραμε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά όλες οι ομάδες κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν προβλήματα φορμαρίσματος.
Θα επιστρέψουμε όμως και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απένατι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα έχουμε μία ακόμη ευκαιρία.
Υπάρχουν πάντα αρνητικά και θετικά όσον αφορά τη δική μου απόδοση και σίγουρα θα ήθελα να είμαι πάντα στα καλύτερα μου, σε κάθε παιχνίδι, αλλά και στην προπόνηση.
Έμαθα πολλά από αυτή τη σεζόν και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος κριτής μου. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση για να βελτιώνομαι και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι, για να γινόμαστε καλύτεροι.
Το να χάσω τα πρώτα τρία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν απαίσιο για μένα. Είμαι όμως χαρούμενος που επέστρεψα και ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι".
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS