Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν μοιάζει απλώς με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά έχει ήδη εκραγεί. Η Ομόνοια είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τα έκανε θάλασσα ο Πάμπος Χριστοδούλου.  Ο ίδιος ακόμα αρνείται να το παραδεχθεί δημόσια. Δεν είναι ωστόσο κάτι που μας εκπλήττει. Όταν μιλούν οι αριθμοί τα λόγια περιττεύουν. Η φετινή Ομόνοια, μέχρι στιγμής, χειρότερη από πέρσι.  Διερωτόμαστε γιατί ο Πάμπος, δεν βγήκε αντρίκια από χθες τη νύχτα, να πει ότι φεύγει οριστικά και αμετάκλητα.  Πριν ένα μήνα όταν εξέφρασε πρόθεση παραίτησης, μετά την ισοπαλία με τον Άρη, πολύ σωστά έπραξε η διοίκηση και τον στήριξε.   Ταπεινή μας άποψη είναι ότι τα τελευταία γεγονότα, θα πρέπει να οδηγήσουν τον Πάμπο προς την έξοδο. Κανένας λόγος δεν υπάρχει πια να... κάθεται στην Ομόνοια ο 50χρονος τεχνικός. Όχι μόνο δεν έδωσε ελπίδα στους χιλιάδες οπαδούς του τριφυλλιού, αλλά τους έκανε να νιώθουν μεγαλύτερη ντροπή. Ειδικά μετά το χθεσινό χαστούκι από την ΑΕΚ. Να είστε σίγουροι, ότι αν ήταν ξένος προπονητής θα... έπαιρνε αμέσως την πτήση για την πατρίδα του. Κι αν δεν το έπραττε, θα το απαιτούσε πολύς κόσμος της Ομόνοιας.  Πέραν του ότι οι πλείστοι παίχτες που έφερε, είναι αμφίβολου ποιότητας και δεν... έπρεπε να περνάνε καν έξω από το "Ηλίας Πούλλος", φαίνεται ότι έχει χάσει εντελώς το έλεγχο στα αποδυτήρια ο τεχνικός του τριφυλλιού. Τούτο δεν φάνηκε τα τελευταία 24ωρα, αλλά και στα όσα είχαν συμβεί στη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό.  Όσοι είναι πιο μέσα, γνωρίζουν ότι πλέον ο Πάμπος δεν εμπνέει τους περισσότερους παίχτες της ομάδας.  Η "καραμέλα" ότι χρειάζεται χρόνο για να ξεκινήσει να... φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα το project, δεν είναι πλέον πειστική. Έχει περάσει 13 αγωνιστικές, ακόμα παρουσιάζει συμπτώματα ομάδας που είναι εντελώς αδούλευτη η Ομόνοια. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ήθελε μεγάλη προσπάθεια να... στηθεί χειρότερος αμυντικός μηχανισμός από τον περσινό.  Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η καλύτερη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στην Ομόνοια ο Πάμπος, αυτή τη στιγμή, είναι να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει.  Δεν είναι ντροπή να παραδεχθεί (πρακτικά και όχι φραστικά) ότι από... υπερβολική αυτοπεποίθηση τα έκανε μαντάρα. Πόσες φορές ακόμα να ξευτιλιστεί η ομάδα στο γήπεδο για να το καταλάβει; 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης-ThemaSports
21/04 @ 19:04

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης

Μία εντυπωσιακή Πάφος FC, έκανε ότι ήθελε στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση, συντρίβοντας την με 5-1, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58-ThemaSports
22/04 @ 19:48

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58

Στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 8η των πλέι οφ αγωνίστηκαν 93 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 16 ήταν Κύπριοι και οι 77 ξένοι ποδοσφαιριστές.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ