Ο Ρενάτο Μαργκάσα ήταν ο πρώτος από πλευράς Ομόνοιας που μίλησε με το πέρας του άσχημου αγώνα από την ΑΕΚ.
«Απολογούμαι στον κόσμο μας. Είναι ντροπή, δεν έχουμε λόγια. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας και να δούμε τι κάναμε λάθος. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε το αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να βρούμε την εύκολη λύση, όταν χάσεις 5-0 όλοι φταίμε. Όλοι μαζί πρέπει να μιλήσουμε να δούμε τι να αλλάξουμε. Δεν πρέπει να έχουμε άλλες νύκτες σαν αυτή» ανέφερε ο Μαργκάσα στη Cytavision
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.