Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, επέλεξε την εξής ενδεκάδα για το βασικό σχήμα για το ντέρμπι με την Ομόνοια:
Πάμπλο, Καταλά, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Λαρένα, Τομάς, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Τολεμές.
Όπως διαπιστώνουμε οι Μουρίγιο και Τέτε είναι στον πάγκο, ενώ τελικά ο Χέφελ έμεινε εκτός αποστολής.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Δευτέρα και μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS