Ακολουθήστε μας στο Google news
Το εμπόδιο του Παναιτωλικού θα πρέπει να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε ένα ζευγάρι με ιστορικό. Εύκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα, με την Λαμία ο Παναθηναϊκός.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πιο τυχερός από όλους τους μεγάλους αφού κληρώθηκε με ομάδα Football League τα Τρίκαλα. Αντίθετα, η κλήρωση δεν ήταν τόσο ευνοϊκή για την ΑΕΚ, αφού θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό κληρώθηκε με τον Πλατανιά σε ένα ζευγάρι που θα έχει ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς το τι προηγήθηκε την περσινή σεζόν με τις δύο ομάδες να φτάνουν στα δικαστήρια. Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Λαμία, την οποία στο πρωτάθλημα απέτυχε να κερδίσει μένοντας στο 1-1.
Ζευγάρια χωρίς φαβορί το Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κοντραριστεί με τον Λεβαδειακό. Ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη το ΑΕΛ - Ξάνθη, την ώρα που ο Πανιώνιος ήταν ο πιο τυχερός αφού τράβηξε από την κλήρωση την μοναδική ομάδα Footballa League που είχε τερματίσει πρώτη τον ΟΦΗ.
Να πούμε εδώ ότι τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 9-11 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Πλατανιάς-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Λαμία-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-ΟΦΗ
ΑΕΛ-Ξάνθη
gazzetta.gr
Άρης και ΑΕΛ αναμετρώνται στο «Αλφαμέγα» για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS