Αύριο (5/12) πολύ πιθανόν να προκύψει σημαντική εξέλιξη με την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που είναι στην πόρτα της εξόδου.
Όπως πληροφορείται ο «Αιχμηρός» θα γίνει κάποια συνάντηση και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.
Ο ποδοσφαιριστής φεύγει για τα ξένα και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα πάει δανεικός (όπως θέλει ο ίδιος) τον ερχόμενο Ιανουάριο ή με ελευθέρα.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.