Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ πήρε θέση για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Πάτρα εξηγώντας ότι δεν επιτέθηκε στους οπαδούς του Άρη αλλά σ’ έναν συγκεκριμένο ο οποίος έβριζε τη μητέρα του.
Ο Αμερικανός τοποθετήθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook σημειώνοντας τα εξής: «Είναι άσχημο να πρέπει να εξηγήσω αυτή την πράξη, αλλά δεν τα έβαλα με την πλευρά των φιλάθλων του Άρη. Όλοι όσοι είναι στο μπάσκετ ξέρουν ότι πάντα δείχνω σεβασμό στους φιλάθλους των ομάδων.
Υπήρχε ένας άνθρωπος που έβριζε τη μητέρα μου επανειλημμένα και δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, ακόμα κι αν είναι σε αγώνα μπάσκετ. Κανένας άνδρας ή γυναίκα θα έμενε ήσυχος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν κάποιος βρίζει τη μητέρα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Αν είμαι λάθος που τρελάθηκα με αυτό, τότε θα είμαι λάθος 100% πάντα, γιατί αυτό δεν είναι εντάξει.
Βρίσε με που μπορώ να παίξω στον τρόπο που εσύ περιμένεις, αλλά ο πατέρας, η μητέρα και η οικογένεια είναι εκτός μπάσκετ, είναι μια προσωπική επίθεση και δεν είναι εντάξει αυτό.
Αν δεν συμφωνείς με αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με τους υπόλοιπους φιλάθλους. Τον είδα, άκουσα τι έλεγε και δεν μπορούσα να το ελέγξω.
Συγνώμη που φάνηκε ότι επιτίθεμαι στους φιλάθλους μας, αλλά όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».
gazzetta.gr
Μεταγραφικό νέο από Βραζιλία στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 11:21
Αργά το βράδυ της Τετάρτης κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την παραχώρηση του ΣΕΦ για τα επόμενα 49 χρόνια στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.
30/07 @ 17:48
Τελικώς, ο Παναθηναϊκός θα απουσιάσει οριστικά από το φετινό Super Cup, καθώς δεν προβαίνει να αγωνιστεί στη διοργάνωση, αφού επιστρέφει από την Αυστραλία τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου .
29/07 @ 16:23
«Βόμβα» από 5 διεθνείς του Παναθηναϊκού! Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη για την ανεξέλεγκτη δράση της ΕΟΚ και τη διαιτησία, δηλώνοντας πίστη στην Εθνική, αλλά αγανάκτηση για το ελληνικό μπάσκετ.
29/07 @ 16:24
Ο Νεοκλής Αβδάλας δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών και τη θέση του πήρε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενισχύοντας το ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη.
29/07 @ 15:53
Το ιστορικό, πρώτο επίσημο παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Κύπρου και Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του FIBA EuroBasket 2025 στη Λεμεσό, είναι το επόμενο ματς που οδεύει προς sold out!
28/07 @ 14:25
Με όλους τους super stars της θα έρθει στην Κύπρο η Εθνική Σερβίας, για το ECOMMBX Cup που θα διεξαχθεί 9 και 10 Αυγούστου 2025 στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS