Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί για την 20η αγωνιστική η Λιντς, του πρώην προπονητή ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, να εξήλθε εντός έδρας ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Άστον Βίλα, εντούτοις, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, όπου παρουσιάζουν και δηλωσεις του Δανού κόουτς, ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από κάποια πράγματα.
Συγκεκριμένα, ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε με τα καλύτερα για την παρουσία που είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής, Κεμάρ Ρουφ (Kemar Roofe).
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε από τον πάγκο, καθώς αντικατέστησε τον Ερνάντεζ που τραυματίστηκε στο 42
ο λεπτό, με τον Τόμας Κρίστιανσεν μετά τον αγώνα να δηλώνει «Ο Hernandez είναι πολύ σημαντικός με την μπάλα, έξυπνος χωρίς την μπάλα, ήταν μια απώλεια για εμάς στο δεύτερο μισό. Αλλά, ο Roofey μπήκε και έπαιξε αρκετά καλά, πάλεψε πολλές μπάλες, έτσι είμαι χαρούμενος με την είσοδο του στο παιχνίδι με αυτά που πρόσφερε».
Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα και με βίντεο
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS