Ακολουθήστε μας στο Google news
Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός στη νίκη των Μπακς, αφού έβαλε 33 πόντους και κατέβαζε 13 ριμπάουντ κόντρα στους Κινγκς.
Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε δηλώσεις μετά το ματς και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέχει στο τέλος των παιχνιδιών και να κλειδώνει τα παιχνίδια
«Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Τους κερδίσαμε πριν από λίγες ημέρες, κάτι που συνήθως σε χαλαρώνει υπερβολικά πριν από το δεύτερο ματς. Ξεκινήσαμε, όμως, δυναμικά το παιχνίδι, παίζοντας σκληρά, με γρήγορες εναλλαγές στην επίθεση», είπε αρχικά.
Για το τέταρτο δεκάλεπτο : «Είναι μάθημα για εμάς. Θέλουμε να γίνουμε καλή ομάδα. Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές. Πρέπει να διατηρούμε το προβάδισμά μας και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια».
Για το ατομικόρ ρεκόρ του με τις 22 βολές: «Έτσι λειτουργούμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Πρέπει να κάνουμε φάσεις όλο το βράδυ. Πήγα πιο συχνά από συνήθως στη γραμμή των βολών και μπόρεσα να ευστοχήσω σε μερικές προσπάθειες».
Για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο : «Είναι πολύ ωραία. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες. Όποιος έχει την μπάλα, οι υπόλοιποι τον εμπιστεύονται. Ξέρω ότι ο Έρικ θα με βρει και πως αν δεν είμαι ελεύθερος θα πάρει τη σωστή απόφαση. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση».
Για τα σκριν που επιχειρεί : «Με τα σκριν μένω εντελώς ελεύθερος. Γι’ αυτό κάνω σκριν, για να είμαι εντελώς ελεύθερος. Αν δεν κάνω σκριν, δεν θα μείνω ελεύθερος. Αν κάνω, ο προσωπικός μου αντίπαλος θα πάει στον Έρικ ή με τις προσαρμογές θα μείνει κάποιος άλλος ελεύθερος».
Για την βελτίωση της άμυνας των Μπακς στα τελευταία ματς: «Παίζουμε σκληρότερα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον αμυντικά. Πιστεύουμε ότι ο συμπαίκτης μας θα κάνει την κατάλληλη κίνηση στην άμυνα».
Πηγή: www.gazzetta.gr
Πρώτη συνάντηση για τους διεθνείς μας ενόψει των αγώνων με Αυστρία και Ρουμανία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
BEST OF THEMASPORTS