Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Κυριακάτικο (03/12, 16:00) με τον Άρη είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην ΑΕΛ. Μπορεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να περνάει παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικής κάμψης και να παραμένει καθηλωμένη στην επικίνδυνη ζώνη, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν παρασύρονται και έχουν ως οδηγό τους για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανότητας υποτίμησης του αντιπάλου, το ματς της πρεμιέρας. Ως γνωστό, τότε η ΑΕΛ χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης για να «αποδράσει» με τη νίκη απέναντι στον Άρη, αφού ο Σάσι σκόραρε στις καθυστερήσεις κι ενώ λίγα λεπτά προηγουμένως, ο Βοζίνια απέκρουσε πέναλτι! Ένα τέτοιο σενάριο με χιτσκοκικό φινάλε, ναι μεν έχει ξεχωριστή γλύκα όταν είσαι ο νικητής, όμως στην ΑΕΛ θέλουν αυτή τη φορά να πάρουν τους τρεις βαθμούς με όσο λιγότερα καρδιοχτύπια γίνεται. Για να πετύχουν όμως το στόχο τους, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ΄ όλους, καθώς και συγκέντρωση και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και τις οδηγίες του Μπαλταζάρ, αφού ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς και θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι του». Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, έχοντας κάποια πράγματα στο μυαλό του που ενδεχομένως να τα εφαρμόσει στις επόμενες αγωνιστικές και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποια έκπληξη στο παιχνίδι με τον Άρη, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός μάλιστα ότι πέντε παίκτες του βρίσκονται στο όριο των δύο κίτρινων καρτών (Αϊρόσα, Λεόντσο, Αλνταϊρ, Λαφράνς, Σάσι) και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι της επόμενης (15ης) αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τον βάζει σε σκέψεις για το αν πρέπει να μπει στη διαδικασία προφύλαξης κάποιων εξ αυτών. Ενδεχομένως να μείνει στον πάγκο ο Αϊρόσα και να πάρει τη θέση του ο Χάρης Κυριάκου, ενώ αν προφυλαχθεί ο Λαφράνς, θα τον αντικαταστήσει ο Τεϊσέιρα. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο στην περίπτωση που δεν θελήσει να ρισκάρει ο Πορτογάλος τεχνικός με τη χρησιμοποίηση των δύο εκ των «πυλώνων» της οπισθοφυλακής, ενώ για τους υπόλοιπους που είναι στο όριο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μιας και δεν έχουν «μόνιμη» θέση στο αρχικό σχήμα. Η αρχική ενδεκάδα πάντως τη δεδομένη στιγμή, μοιάζει με «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες». Μοναδικοί «σίγουροι» φέρονται να είναι οι Βοζινια, Γουίλερ, Μιτρέα, Σίλβα, Μπενίτες, Αρουαμπαρένα και με... ερωτηματικό οι Σοάρες και Αβραάμ!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE: ΑΕΖ-Δόξα 2-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
23/04 @ 19:02

LIVE: ΑΕΖ-Δόξα 2-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η ΑΕΖ φιλοξενεί (19:00) την Δόξα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης-ThemaSports
21/04 @ 19:04

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης

Μία εντυπωσιακή Πάφος FC, έκανε ότι ήθελε στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση, συντρίβοντας την με 5-1, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58-ThemaSports
22/04 @ 19:48

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58

Στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 8η των πλέι οφ αγωνίστηκαν 93 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 16 ήταν Κύπριοι και οι 77 ξένοι ποδοσφαιριστές.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ