Ακολουθήστε μας στο Google news

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Ερμή, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Θεωρώ ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω από τους παίκτες μου. Ήταν ένα ημίχρονο με πολύ καλή δημιουργία, με πολλές φάσεις και προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς όχι με τα καλύτερα τελειώματα. Αυτό κρατάμε, το πρώτο ημίχρονο που πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ένα κενό για 15 λεπτά και ήταν λογικό να αγχωθούμε όσο έμενε το 1-1. Παρ΄ όλα αυτά, βρήκαμε την ηρεμία και πετύχαμε το νικητήριο γκολ. Με προβληματίζει πάρα πολύ, τώρα που αρχίσαμε να ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας, που έχουμε πάλι έναν τραυματισμό με τον Καρλάο, ο οποίος ελπίζω να μην είναι σοβαρός, ενώ το ίδιο ελπίζω και για τον Ζαχίντ. Για το παιχνίδι με την Τότεναμ, όταν παίζουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες, πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς μεσοαμυντικά και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις στην επίθεση. Ελπίζω η ροή του αγώνα να πάει καλά για την ομάδα μου και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή την ισοπαλία, για να μπορέσουμε να πάρουμε την 3η θέση. Όσον αφορά τη διαιτησία, εγώ μίλησα πάλι μόνο για το ποδόσφαιρο. Όπως εμείς μπορούμε να έχουμε κακή απόδοση, έτσι συμβαίνει και με τους διαιτητές. Οι φάσεις ήταν μακριά και δεν έχω καθαρή άποψη".
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ