Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος τεχνικός Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM 104.0 για το ντέρμπι της Δευτέρας στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Ομόνοια και μεταξύ άλλων, προέβλεψε πως θα μπουν αρκετά γκολ! Συγκεκριμένα, είπε: «Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στον Β΄ γύρο, ενώ θα έχει και στο μυαλό της την βαριά ήττα του Α΄ γύρου. Η Ομόνοια πέρασε πολλές φουρτούνες τον τελευταίο καιρό και νομίζω ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, αφού αν το κερδίσει, θα αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα και θα φύγει και η μουρμούρα. Η αμυντική λειτουργία είναι αυτή που στοίχισε στη φετινή Ομόνοια, αφού όταν με το πρώτο λάθος δέχεσαι γκολ, τότε όλη η προσπάθεια πάει χαμένη, ενώ όταν αυτό επαναλαμβάνεται, είναι και θέμα έλλειψης ικανοτήτων. Απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έδειξε ιδιαίτερη αγωνιστική κοιλιά μέχρι στιγμής, θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έδειξε επίσης ότι αυτό που θέλει στο γήπεδο, καταφέρνει και το παίρνει. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως, δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Η Ομόνοια μπορεί να πάρει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα, αλλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας και σταθερότητας. Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της το πρώτο "κανόνι" του πρωταθλήματος και όλοι μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για τον Φλοριάν Τολεμές. Απέναντι της θα είναι μία Ομόνοια με άσχημες αμυντικές επιδόσεις και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε αυτό το κομμάτι. Θα μιλήσει η ποιότητα και το πάθος των παικτών για να βγει ο νικητής και προβλέπω ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολλά γκολ».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ