Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Έβερτον δεχόταν το ένα... "χαστούκι" μετά το άλλο, όμως ξαφνικά η εικόνα της δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο, μετά την έλευση του Σαμ Άλαρνταϊς στην τεχνική ηγεσία, ενώ δείχνει να "ξυπνάει" και το "θηρίο" ο Ρούνεϊ.
Ότι χειρότερο θα λέγαμε για τον Απόλλωνα και τον Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του αγώνα με τους Άγγλους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος μπορεί μεν να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, όμως στη Λεμεσιανή ομάδα θα κυνηγήσουν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Το ίδιο πλέον αναμένεται να κάνει και η Έβερτον, για να αρχίσει σιγά-σιγά η ομάδα να ανακτά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Και αυτό θα συμβεί, μόνο με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα...
Ο Πάολο Τραμετσάνι όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που θα προπονήσει την νέα σεζόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS